Loimaan Autohuolto

Rengaspalvelut Loimaa

featured image

Renkaisiin ja vanteisiin liittyvät palvelut Loimaalla

Loimaan Autohuollosta saat kaikki rengaspalvelut, kuten asennukset, tasapainotukset ja korjaukset kaikkiin renkaisiin.

Renkaiden tasapainotus

Mikäli renkaat ovat epätasapainossa, ne saattavat kulua epätasaisesti ja ennen aikojaan. Epätasapainosta voi aiheutua myös kuljettajaa väsyttävää tärinää ja se voi kuluttaa liikaa auton jousitusta. Siksi renkaat tulisikin tasapainottaa uusina ja jokaisen korjauksen jälkeen. Renkaiden tasapainotus kannattaa myös tarkistaa aina, kun ajon aikana on havaittavissa tärinää.

Renkaiden korjaus

Rikkoutuneet renkaat kannattaa aina korjauttaa ammattilaisella, sillä korjauksen yhteydessä rengas tarkistetaan perusteellisesti ja reiät paikataan mahdollisuuksien mukaan.  Loimaan Autohuollon henkilökunta auttaa sinua mielellään kaikissa renkaisiin liittyvissä huolissa. Tule käymään, niin laitetaan pyörät pyörimään.

Oikeilla valinnoilla voit vaikuttaa renkaiden käyttöikään

Huolehtimalla siitä, että autosi renkaissa on oikeat rengaspaineet ehkäiset renkaiden epätasaista kulumista. Väärät rengaspaineet myös vaikuttavat auton ajettavuuteen. Renkaiden paikkoja kannattaa vaihtaa tasaisin väliajoin (5 000-10 000 kilometrin välein), sillä etu- ja takarenkaat kuluvat eri tahtiin. Renkaat tulee kuitenkin asentaa merkityn pyörimissuunnan mukaisesti, jotta ne toimivat parhaalla mahdollisella tavalla kaikissa olosuhteissa. Jos auton rengaskokoa muutetaan, on myös vanne valittava huolellisesti. Pulttijaon lisäksi vanteen leveyden ja etenkin vanteen keskiöleveyden on oltava oikea. Leveä vanne lisää renkaan jäykkyyttä ja vähentää renkaan muodonmuutoksia kaarreajossa. Vanne ei kuitenkaan saa ylittää renkaan koon sallimaan hyväksyttyä vanneleveyttä.

Äkkijarrutukset ja sivuluisut lyhentävät erityisesti nastarenkaiden käyttöikää, eli tasainen ja rauhallinen ajotyyli säästää renkaita turhalta rasitukselta. Mieltä askarruttavia rengas- ja vannekysymyksiä kannattaa kysyä asiantuntevalta  henkilökunnalta. Apu on lähellä.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

Loimaan Autohuolto kuuluu maailman suurimpaan Bosch Car Service -ketjuun.

 


Loimaan Autohuolto – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!