BG Platinum® huolto

BG Platinum® polttoainejärjestelmän huolto on turvallinen ja tehokas polttoaine- ja ilmajärjestelmän huolto nykyaikaiselle suorasuihkutus bensiinimoottorille.

BG Platinum® huolto

Bensiinin suorasuihkutuksella (GDI) varustetut moottorit tarjoavat urheilullista suorituskykyä tavallisen perheauton polttoaineenkulutuksella. Se on mahdollista, sillä suorasuihkutusjärjestelmä toimii erittäin tarkasti kovassakin kuumuudessa ja paineessa.

BG Platinum® huoltosarja

BG Platinum® huoltosarja

Ilman tarkoituksenmukaista huoltoa suorasuihkutusmoottorissa alkaa esiintyä tehon laskua ja päästöjen kasvua jo 10000 kilometrin ajomäärän jälkeen. GDI-moottori on parhaimmillaan tehokas ja huomattavan taloudellinen voimanlähde. Pitääksesi autosi suorituskykyisenä ja vähemmän saastuttavana, tarvitsee se ammattilaisten käyttämiä sekä tehokkaita huoltoratkaisuja.

Suorasuihkutus benisiinimoottorit kärsivätkin aikaisin syntyvästä öljy- ja polttoainepohjaisista raskaista karstakerrostumista. Suorasuihkutusmoottorit tarvitsevat ajantasaiset kemialliset ja turvalliset huoltotoimenpiteet. Tahmeita, raskaita likakerrostumia muodostuu nopeasti venttiilien takaosaan ja ilmajärjestelmiin. Imuventtiilien puhdistaminen vaatii tehokkaan huoltotuotteen, jota käytetään asianmukaisilla laitteilla, johtuen suuttimien haastavasta sijainnista sekä imusarjan monimutkaisuudesta.

BG Platinum® polttoainejärjestelmän huolto on turvallinen ja tehokas polttoaine- ja ilmajärjestelmän huolto nykyaikaiseen bensiini käyttöiseen ajoneuvoosi.

Imusarjan ja -venttilien puhdistus BG Platinum® Air Intake, Valve & Combustion Chamber Cleaner:n avulla poistaa raskaat likakerrostumat venttiilien takapuolelta ja suorasuihkutus (GDI) ja epäsuorasuihkutteisen (PFI) bensiinimoottoreiden ilmajärjestelmistä. Suihkutettuna suoraan imusarjaan BG Platinum® polttoainejärjestelmän huoltolaitteella, se palauttaa polttoainetehokkuuden ja moottorin suorituskyvyn sekä vähentää haitallisia pakokaasupäästöjä.

Polttoainejärjestelmän puhdistus BG Platinum® 44K®:lla tarjoaa tehokkaan puhdistuksen nykyaikaisille laihapolttoisille suorasuihkutus polttoainejärjestelmille. Se puhdistaa koko polttoainejärjestelmän; polttoainesuuttimet, polttoainesuodattimet ja palotilan. Koska BG Platinum® 44K® poistaa tehokkaasti ylemmän moottorin hiilikarstan, se vähentää karstan kertymisen aiheuttamia ongelmia; kuten moottorin käyntihäiriötä, sytytyskatkoksia, värinää, epäröintiä ja yleistä tehonmenetystä. BG Platinum® 44K® puhdistaa nopeasti polttoainesuuttimet ja syövyttävät likakerrostumat polttoaineen syöttöpumpusta. Kokonaisvaltaisesti puhdistunut polttoainejärjestelmä tarkoittaa pienempää polttoaineen kulutusta, alentuneita lähipäästöjä sekä alhaisempia CO2 päästöjä.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.