BG DPF ja päästöjärjestelmänkunnostushuolto

BG DPF ja päästöjärjestelmän huolto hyödyntää auton omaa passiivista regenerointia auttaen mekaanikkoa suorittamaan hiukkassuodattimen regeneroinnin puhtaaksi turvallisessa lämpötilassa korjaamo-olosuhteissa.

BG DPF ja päästöjärjestelmän kunnostushuolto

Dieselhiukkassuodattimet (DPF) ja päästöjärjestelmät tarvitsevat säännöllistä huoltoa haitallisten päästöjen vähentämiseksi, polttoainetehokkuuden parantamiseksi, moottorivaurioiden estämiseksi ja lakisääteisten määräysten noudattamiseksi.

Tukkeutuneet DPF:t heikentävat autosi suorituskykyä, lisäävät päästöjä ja vahingoittaa moottorin osia, kuten turbo. Asianmukainen huolto varmistaa, että nämä järjestelmät toimivat oikein, alentavat päästöjä ja ylläpitävät polttoainetehokkuutta.

BG DPF huoltosarja

BG DPF huoltosarja

Regenerointi on prosessi, jossa DPF:stä kertynyt noki poltetaan pois. Ajan myötä näiden hiukkasten kerääntyminen voi johtaa vääriin regenerointisykleihin, jotka voivat vahingoittaa DPF:ää entisestään.

Hiukkasuodattimen puhdistaminen BG DPF & Emission System Restoration poistaa ja hajottaa dieselimoottorin ilmannotto- ja päästöjärjestelmään kertyneet hiilivetyjäämät. Sen ainutlaatuinen vähäsavuinen ja vähähajuinen koostumus puhdistaa DPF järjestelmän ja auttaa sitä toimimaan tehokkaasti.

Moottorin puhdistaminen BG EPR®:llä Engine Performance Restoration® pehmentää ja liuottaa vaikeasti poistettavan hiilikarstan männänrenkaiden alueelta jopa 10 minuutissa! Oikein tiivistetty palotila mahdollistaa parammat puristuspaineet ja vähentävät öljyn laimentumista ohivuodon seurauksena. BG EPR® puhdistaa mikroskooppiset voitelukanavat ylläpitääkseen komponenttien, kuten venttiilikoneiston ja turboahtimien, kriittistä hydraulista toimintaa. BG EPR® on kriittisen tärkeä osa säännöllistä dieselmoottorin autohuoltoa poistaen tehokkaasti hankaavan noen dieselmoottorin voitelujärjestelmästä.

Dieselmoottoriöljyn tehostaminen BG DOC®:lla ylläpitää öljyn suorituskykyä dieselmoottorin äärimmäisissä olosuhteissa. Patentoitu noen kontrollointi teknologia eliminoi dieselmoottoriöljylle tyypillisen hankaavan kulumisen ja estää lietteen muodostumisen tehostetun hapettumisen hallinnan ansiosta. BG DOC® on suunniteltu pidentämään happojen neutralointia ja stabiloimaan öljyn viskositeettia. Se auttaa pitämään dieselmoottoriöljyn paremmassa kunnossa seuraavaan öljynvaihtoon saakka.

Diesel polttoainejärjestelmän puhdistus BG Diesel Fuel System Performance Restoration liuottaa ja poistaa hiilikarstajäämät koko dieselin korkeapainesuihkutusjärjestelmästä, mukaan lukien polttoainesuuttimet ja palotilan. Se on erityisen tehokas poistamaan raskaita likakerrostumia korkean lämpötilan Commorail – suorasuihkutusjärjestelmien suuttimista. Kokonaisvaltaisesti puhdistunut polttoainejärjestelmä tarkoittaa pienempää polttoaineen kulutusta, alentuneita lähipäästöjä sekä alhaisempia CO2 päästöjä.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.