BG Diesel Ilmajärjestelmän huolto

BG Ilmajärjestelmän puhdistushuolto, jonka avulla voidaan palauttaa moottorin toimintakyky. BG:n tehokas Ilmajärjestelmän puhdistushuolto palauttaa ajoneuvosi suorituskyvyn. Se yhdistetään kolmiosaiseen BG Performance moottorihuoltoon, joka auttaa puhdistamaan öljyjärjestelmän ja pitämään moottorisi puhtaana seuraavan huoltovälin ajan.

Diesel Ilmajärjestelmän huolto

Onko dieselautosi moottorin teho heikentynyt? Savuttaako se entistä runsaammin? Onko polttopaineenkulutus kasvanut?

Nykymoottorit ovat tunnettuja polttoainejäämien kerääntymisestä moottoriin. Lopulta ne tukkivat EGR-venttiilin, imuventtiilit ja kerääntyvät imusarjaan. Tämä prosessi rajoittaa huomattavasti ilmavirtausta ja häiritsee moottorin oikeaa toimintaa, mikä lisää pakokaasupäästöjä ja lisää polttoaineen kulutusta.

Kiristyneiden päästönormien takia uudemmat dieselmoottorit on varustettu pakokaasujen takaisinkierrätysjärjestelmällä (EGR). EGR vähentää pakokaasupäästöjä ja parantaa moottorin tehokkuutta kierrättämällä osan pakokaasuista takaisin sylintereihin palolämpötilan laskemiseksi.

EGR-venttiili ja järjestelmän kanavat voivat kuitenkin likaantua noesta ja karstasta jopa alle 30,000 ajokilometrin. Se aiheuttaa moottorin käyntihäiriöitä, käynnistyshäiriöitä, nykimistä, kasvanutta kulutusta, tehon laskua ja päästöjen kasvua.

BG Diesel ilmajärjestelmän huollossa käytetään EGR-venttiilin, -kanavien ja imusarjan puhdistavia erikoistuotteita. Kalliita mekaanisia korjauksia tai osien purkamista ei tarvita. Huolto parantaa polttoainetaloutta ja palauttaa dieselmoottorin suoritusarvot uutta vastaaviksi.

Ominaisuudet:

Puhdistaa EGR-venttiilin ja kanavat

Puhdistaa imusarjan ja ilmanottojärjestelmän

Edut:

Ennalleen palautunut polttoaineen kulutus

Parantunut teho ja suorituskyky

Vähentyneet päästöt

Parantunut kaasupolkimen vaste

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.