Loimaan Autohuolto

Auton valot Loimaa

featured image

Valot

Loimaan Autohuollon osaava henkilökunta auttaa mielellään auton valojen suuntauksessa ja huoltamisessa.

Valot kannattaa tarkastuttaa säännöllisesti. Näkeminen ja näkyvyys ovat ratkaisevia liikenneturvallisuuden tekijöitä kaikkina vuodenaikoina.

Kuinka tehokkaat valot autossasi on?

Oikein suunnatut ajovalot lisäävät pimeässä ajamisen turvallisuutta etenkin maissa, joissa pitkiä pimeitä öitä riittää – kuten meillä Suomessa. Hyvät ajovalot auttavat myös pitämään tienpientareita silmällä riistaeläinten varalta.

On hyvä muistaa, että virheelliset ajovalot voivat paitsi heikentää turvallisuutta myös johtaa katsastuksessa hylättyyn päätökseen ja jälkitarkastukseen.

Näe ja näy paremmin

Onko hyvä näkyvyys mielestäsi tärkein tekijä ajettaessa? Yhtä tärkeää on, että muut näkevät sinut. Jos esimerkiksi jarruvalo ei toimi oikein, peräänajo on melkein väistämätön. Sama koskee viallista vilkkua.

Auto on aina helpompi huomata, jos sen ajovalot ovat päällä, olipa sumu, lumipyry tai sade. Ajovalojen jatkuva polttaminen kuluttaa polttimoita. Siksi suosittelemme Boschin erityisen kestäviä Daytime-polttimoita, jotta valot voivat olla aina päällä.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

Loimaan Autohuolto kuuluu maailman suurimpaan Bosch Car Service -ketjuun.


Loimaan Autohuolto – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!