Loimaan Autohuolto

Auton määräaikaishuollot Loimaa

featured image

Auton määräaikaishuolto

Loimaan Autohuollossa auton määräaikaishuolto tehdään autonvalmistajan määräämän huolto-ohjelman mukaisesti. Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään jatkuvasti tuotekoulutuksilla.

diesel-autohuolto  Kaikille ja kaiken ikäisille automalleille

diesel-autohuolto  Mukana valmistajan takuu

diesel-autohuolto  Kaikkien töiden kirjaaminen huoltokirjaan.

Auton määräaikaishuollon yhteydessä vaihdamme myös öljyn ja -suodattimen sekä useimmiten myös raitisilmasuodattimen, sekä lisäämme nesteitä tarvittaessa ja vaihdamme vialliset tai kuluneet osat laadukkaisiin aitoihin varaosiin. Tämä ylläpitää auton arvoa ja varmistaa, että valmistajan takuu ei mitätöidy.

Täysi palveluvalikoimamme kattaa kaikenlaiset moottorit: bensiini, diesel, sähkö ja hybridi. Loimaan Autohuolto on läpäissyt Bosch Car Service -korjaamon sertifiointiprosessin ja olemme sitoutuneita jatkuvaan laatustandardien kehittämiseen.

Voit tarkistaa autosi määräaikaishuollon ajankohdat autosi huoltokirjasta. Autosta voi löytyä myös huoltoilmaisin, joka ilmoittaa kun on määräaikaishuollon aika.

Auto tulee huollattaa säännöllisesti autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti, jotta se kestää pidempään sekä toimii luotettavasti. Auton säännöllinen huolto on ainoa tapa löytää ja korjata mahdolliset häiriöt tai viat.

Kattavaa huoltoa kaikenmerkkisille autoille

Loimaan Autohuollosta löytyvät huoltokorjaamopalvelut ja paras mahdollinen tuntemus juuri sinun autoosi. Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia Bosch-varaosia ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia. Vankan kokemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että saat autollesi laadukasta huoltoa.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

Loimaan Autohuolto kuuluu maailman suurimpaan Bosch Car Service -ketjuun.


Loimaan Autohuolto – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!