Loimaan Autohuolto

Auton ilmastointihuollot Loimaa

featured image

Auton ilmastointihuolto

Auton ilmastointihuolto auttaa pitämään ilmastointilaitteen kunnossa. Ilmastointilaite vaatii toimiakseen säännöllistä huoltoa. Suosittelemme huoltamaan auton ilmastointilaitteen vähintään 3 vuoden välein ja silloin, kun ilmastointi vielä toimii. Näin varmistat , että ilmastointi puhaltaa kylmää ilmaa helteillä ja autosi kuluttaa vähemmän. Säännöllisellä huollolla vältät myös kalliit ilmastointilaitteen korjaukset ja säästät rahaa.

Loimaan Autohuollossa ilmastointihuolto voidaan tehdä kaikkiin autoihin. Vuonna 2017 rekisteröidyissä ja sitä uudemmissa autoissa käytetään R1234yf-ainetta ja vanhemmissa autoissa R134A-ainetta. Ikivanhoja R12-järjestelmiä emme huolla.

Koska autosi ilmastointi on viimeksi tarkastettu tai huollettu?

Ilmastointijärjestelmän vikoja ei aina ole helppo huomata. Autoon voi huomaamatta päästä pakokaasuja ja muita terveydelle haitallisia epäpuhtauksia. Myös tästä syystä ilmastoinnin suodatin on vaihdettava säännöllisin väliajoin. Ajan mittaan suodattimeen kertyy likaa, joka on ihanteellinen kasvualusta bakteereille ja homeitiöille sään viiletessä. Suodatin kannattaakin vaihtaa kerran vuodessa, jokaisen 15 000 ajokilometrin jälkeen tai autotehtaan ohjeiden mukaisesti.

Tuo siis autosi Loimaan autohuoltoon perinpohjaiseen tarkastukseen, niin kerromme, onko sen ilmastointi kunnossa.

Varaa aika autosi ilmastointihuoltoon jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

Loimaan Autohuolto kuuluu maailman suurimpaan Bosch Car Service -ketjuun.


Loimaan Autohuolto – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!