Loimaan Autohuolto
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice additional-heating

BG huoltopalvelut

featured image

BG Performance huolto bensiini- ja dieselmoottorille

BG Performance huolto on yksi parhaista huoltotoimenpiteistä, mitä voit autoosi teettää. BG:n korkealaatuiset ja autoalan ammattilaisten suosittelemat tuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän. BG Performance huolto on helppo suorittaa auton määräaikaishuollon yhteydessä!

BG Performance huolto palauttaa moottorin suorituskyvyn ja taloudellisuuden!

Ominaisuudet:

  Poistaa karstaa venttiileistä ja palotiloista

  Liuottaa likaa ja hartsia

  Irrottaa vaikeasti puhdistettavat öljyn jäämät

  Puhdistaa bensiinillä toimivan suorasuihkutusmoottorin mikrotarkat kanavat

  Palauttaa moottorin käynnin tasaisuuden ja tehon ennalleen

  Pidentää sytytystulppien käyttöikää

  Parantaa moottorin puristuksia

Edut:

  Valmistajan määrittämiin arvoihin palautunut polttoainetehokkuus

  Moottorin luotettava suorituskyky

  Rahansäästö polttoainekuluissa

Automaattivaihteiston huolto ja 100% öljynvaihto

Riittämätön vaihteistoöljyn suojaus sitä myötä ominaisuutensa menettänyt ja likaantunut vaihteistoöljy on yleisin syy ennenaikaiseen vaihteistovaurioon. Säännöllinen BG Automaattivaihteistohuolto voi estää vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan.

Huolto on lyhytkestoinen ja se kannattaa tehdä noin 50 000 km välein. Se on kannattava sijoitus, sillä automaattivaihteisto työskentelee jatkuvasti kovan rasituksen alla. Huollettuna se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä paljon pitempään kuin uskoisit.

Ominaisuudet:

 Puhdistaa

 Täydellinen öljynvaihto

 Uuden öljyn suojaus

Edut:

  Palauttaa vaihteiston toimintakyvyn

  Pidentää vaihteiston käyttöikää

  Autolla on kivempi ajaa

Diesel ilmajärjestelmän huolto

Onko dieselautosi moottorin teho heikentynyt? Savuttaako se entistä runsaammin? Onko polttopaineenkulutus kasvanut?

Kiristyneiden päästönormien takia uudemmat dieselmoottorit on varustettu pakokaasujen takaisinkierrätysjärjestelmällä (EGR). EGR vähentää pakokaasupäästöjä ja parantaa moottorin tehokkuutta kierrättämällä osan pakokaasuista takaisin sylintereihin palolämpötilan laskemiseksi.

EGR-venttiili ja järjestelmän kanavat voivat kuitenkin likaantua noesta ja karstasta jopa alle 30,000 ajokilometrin. Se aiheuttaa moottorin käyntihäiriöitä, käynnistyshäiriöitä, nykimistä, kasvanutta kulutusta, tehon laskua ja päästöjen kasvua.

BG Diesel ilmajärjestelmän huollossa käytetään EGR-venttiilin, -kanavien ja imusarjan puhdistavia erikoistuotteita. Kalliita mekaanisia korjauksia tai osien purkamista ei tarvita. Huolto parantaa polttoainetaloutta ja palauttaa dieselmoottorin suoritusarvot uutta vastaaviksi.

Ominaisuudet:

 Puhdistaa EGR-venttiilin ja kanavat

 Puhdistaa imusarjan ja ilmanottojärjestelmän

Edut:

 Ennalleen palautunut polttoaineen kulutus

 Parantunut teho ja suorituskyky

 Vähentyneet päästöt

 Parantunut kaasupolkimen vaste


Loimaan Autohuolto – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!