Loimaan Autohuolto

Autohuolto Loimaa

featured image

Loimaan Autohuolto on Bosch Car Service -korjaamo Loimaalla

Loimaan Autohuolto tarkastaa ja huoltaa autosi ammattimaisesti mitätöimättä valmistajan takuuta. Myös uusille autoille.

diesel-autohuolto  Kaikille ja kaiken ikäisille automalleille

diesel-autohuolto  Mukana valmistajan takuu

diesel-autohuolto  Kaikkien töiden kirjaaminen huoltokirjaan.

Loimaan Autohuollossa kaikki automerkit huolletaan valmistajan ohjeiden mukaisesti. Osaava henkilöstömme käy läpi jokaisen huoltokohteen huolellisesti ja tarkistaa kaikki turvajärjestelmät moottorista elektroniikkaan ja jarruihin.

Kattavan palveluvalikoimamme ansiosta Loimaan Autohuolto pystyy aina tarjoamaan asiakkaillemme juuri sitä, mitä he tarvitsevat. Täysi palveluvalikoimamme kattaa kaikenlaiset moottorit: bensiini, diesel, sähkö ja hybridi. Loimaan Autohuolto on läpäissyt Bosch Car Service -korjaamon sertifiointiprosessin ja olemme sitoutuneita jatkuvaan laatustandardien kehittämiseen.

Määräaikaishuollon yhteydessä vaihdamme myös öljyn ja -suodattimen sekä useimmiten myös raitisilmasuodattimen, sekä lisäämme nesteitä tarvittaessa ja vaihdamme vialliset tai kuluneet osat laadukkaisiin aitoihin varaosiin. Tämä ylläpitää auton arvoa ja varmistaa, että valmistajan takuu ei mitätöidy.

Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään jatkuvasti tuotekoulutuksilla.

Kun huollatat autosi meillä, takuu pysyy voimassa.

Huippuluokan tekniikkaa

Bosch Car Service -korjaamoissa auton kunto selvitetään ensiluokkaisen Bosch-testaustekniikan avulla. Onpa tarkastelun kohteena akku, dieseljärjestelmä tai mikä tahansa muu auton osa, henkilökuntamme luottaa nykyaikaisiin Bosch-tuotteisiin.

Auton säännöllinen huolto on ainoa tapa löytää ja korjata mahdolliset häiriöt tai viat. Perinpohjainen huolto on aina järkevä valinta, halusitpa jatkaa ajamista samalla autolla tai varmistaa hyvän jälleenmyyntiarvon.

Varaa aika autohuolto jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

Loimaan Autohuolto [Autosähköpiste Oy] – kuuluu maailman suurimpaan Bosch Car Service -ketjuun.


Loimaan Autohuolto – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!