AkkuhuoltoAutohuolto ja -korjauksetIlmastointihuoltoJarruhuolto ja -korjauksetLisälämmittimien huoltoLisäpalvelummeValotVianetsintä
Bosch Car Service

Loimaan Autohuolto - Autosähköpiste Oy

Valikko

Kovilla pakkasilla on syytä säästää autoasi.

Muista suorittaa riittävä esilämmitys autollesi ennen liikkeelle lähtöä. Polttoainekäyttöistenlisälämmittimien toimintaa voi edes auttaa polttoainejärjestelmään (eli tankkiin) lisättävällä KENT Fuel Guard2 lisäaineella.

Myös autosi akkua kannattaa näillä keleillä ladata modernilla latauslaitteella, joko suoraan Calix tai Defa järjestelmään asennettavalla tai erillisellä akkuun tilapäisesti kytkettävällä (mm. Defa SmartCharge 12V 4A).

Calix sisätilanlämmittimellä saat mukavan liikkeellelähtökokemuksen fiksusti.
Asennamme ja korjaamme Calix, Defa ja Webasto sähkökäyttöiset lisälämmittimet sekä Ebesrpächer ja Webasto polttoainekäyttöiset lisälämmittimet.

Soita 027621820 tai varaa aikasi suoraan netistä www.huoltovaraus.fi/loimaanautohuolto

Loimaan Autohuolto, Lamminperä 12, Loimaa. www.loimaanautohuolto.fi  Avoinna klo 7:30 - 17:00. 

Lämmittimet

Loimaan Autohuolto - Autosähköpiste Oy - Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen autokorjaamo Bosch Car Service bensiini-, diesel-, ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!